Përshkruani atë se
çfarë keni nevojë për ndihmë

Për çfarë keni nevojë?

Krijo një kërkesë dhe merrni deri në pesë oferta nga bashkëpunëtorët tanë. Është falas.

Si funksionon Merrpune?

Krijo një kërkesë

Na tregoni për kërkesën tuaj dhe ne do të njoftojmë kompanitë më të përshtatshëm në qytetin tuaj. Është e thjeshtë dhe falas.

Kompanitë ju përgjigjen

Pasi të postohet kërkesa juaj, do të merrni përgjigje dhe oferta nga kompanitë e interesuar përmes ne.

 

Zgjidhni ofertën më të mirë

Ju vlerësoni nëse oferta është e përshtatshëm për nëvojen dhe buxhetin tuaj. Krahaso ofertat dhe zgjidh ofertën më të mirë.

Shërbimet më të kërkuara

Kërkesat e fundit

Dhj 12
Needs repair family home in Pristina
Dhj 15
Needs repair family home in Pristina
Dhj 12
Replace tires on the car in Pristina
Dhj 15
Repair the fence in the backyard in Pristina
Dhj 13
Build a new frame house in Pristina
Dhj 16
Build a business center in the center in Pristina
Dhj 14
Replace all the bulbs in the apartment in Pristina
Dhj 17
Repair the parquet in Pristina
Behu pjesë!
Merrpune.com was created to help customers and professional service companies find each other.